Logo Ohlsen Injectables
Becouse beauty is pure personal...

Mesotherapie: verwijder pigmentvlekjes en (ondiepe) rimpeltjes!

Met de jaren verliest de huid haar teint en ontstaan er pigmentvlekjes en (ondiepe) rimpeltjes. Ook zon en roken dragen bij aan kwaliteitsverlies. De huid kan steeds moeilijker haar dode of beschadigde huidcellen afvoeren en vervangen door gezonde nieuwe huidcellen. Ohlsen Injectables gebruikt mesotherapie om de huid van de juiste werkstoffen te voorzien.

De behandeling van mesotherapie

Mesotherapie is een behandeling waarbij een werkzame stof in de huid wordt gebracht. Hierbij maakt Ohlsen Injectables onder andere gebruik van Restylane Vital. Mesotherapie gebeurt door middel van meerdere oppervlakkige prikjes met een superdun naaldje. De onderlinge afstand tussen de prikjes is een halve centimeter. Na afloop van de behandeling van mesotherapie zal de huid wat rood zijn, maar u kunt meteen naar huis. U zult merken dat de huid steviger aanvoelt en weer straalt als voorheen.

Om de huid haar frisheid terug te geven, kan Ohlsen Injectables mesotherapie combineren met een oppervlakkige chemische peeling. De peeling verwijdert de beschadigde huidcellen en met de mesotherapie geven we de huid haar werkstoffen terug. Mesotherapie is zeer geschikt voor gezicht en decolleté.

Hoe gaat mesotherapie in zijn werk?

Ohlsen Injectables voert mesotherapie op de eigen locatie in Paterswolde uit. Vooraf spreken we de behandeling uitgebreid met u door en samen stellen we een behandelplan op. Het plan kunt u in alle rust doorlezen en pas als alles duidelijk is, voert Ohlsen Injectables de behandeling uit. Heeft u na afloop nog vragen over mesotherapie, dan staan we graag voor u klaar om deze te beantwoorden.
Afspraak maken
Behandelingen
Botox behandelingen
Contact
Couperose
Curriculum Vitae
De kliniek
Gegevens & Route
Handverjonging
Home
Huidverbeteringen
Huidverjonging
Laserbehandelingen
Laserontharing
Lipolyse
Mannenbehandelingen
Mesotherapie
Overmatige transpiratie
Peeling
Pigmentvlekken
Pigmentvlekken verwijderen
Rimpelbehandelingen
Tarieven
Tijdelijke rimpelvullers
Werkwijze
Y Ohlsen
Yvonneohlsen.nl